Yvonne

Je hebt een natuurlijk 'overwicht' bij mensen; mensen luisteren naar je mening, wat je denkt, wat je ziet. Daarmee kom je op een heel natuurlijke manier op de momenten  die er toe doen, in een leidende rol. Het is in de manier waarop je dat doet, dat mensen zich naar je ' toe-keren' . 

K. v. P.  

Puurheid, oprechtheid, aanvoelen hoe iets gebracht/gezegd moet worden. Daar heb je invoelen voor nodig en dat kan jij. Dank voor je hulp.

C. F. 

Je neemt een bescheiden houding aan en bent een veilig persoon om mee te praten. 

 

K.P. 

Ik denk dat ik als een kwaliteit van je kan benoemen dat je gevoel en verstand kunt verbinden. Op veel niveaus kunt voelen zonder de aardse realiteit te verliezen. 

R.B. 

Ik stel me even voor 

 

Wie ben ik?

Yvonne Savenije, 52 jaar jong. 

Geboren en getogen in Veldhoven.

Waar woon ik? 

Voor mijn werk richting de randstad en daarna naar het midden van het land verhuisd. Inmiddels weer terug in het Brabantse land, wonend in een prachtig houten huisje in de bossen.

Wat zijn mijn hobby's?

Voornamelijk de omgang met mijn dieren en genieten van het buitenleven. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn paarden te vinden,in mijn tuin, aan het wandelen of foto's aan het maken. In de winter vaak aan het handwerken of achter de naaimachine. Daarnaast speel ik vanaf mijn 8e klassieke muziek.

Wat is mijn werkachtergrond? 

In 1994 begonnen bij de politie. Sinds 1999 werkzaam bij de Luchtvaartpolitie. Twaalf jaar als helikoptervlieger, daarna als leidinggevende verantwoordelijk voor het vliegproces. Daarna verantwoordelijk voor de vliegveiligheid en nakomen van de regelgeving. Inmiddels lid van het drone projectteam.   

Neventaken: vliegveiligheidsofficier (opgeleid bij de Koninklijke Luchtmacht), Vluchtcommandant/supervisor, liaison grootschalige inzetten, mentorvlieger en maintenancevlieger, implementatieverantwoordelijke voor het Veiligheids Management Systeem, verantwoordelijk voor de internationale politie- en defensiecontacten, contacten met Inspectie Leefomgeving en Transport, externe contacten met overheidshulpverleners, brandweer en ANWB-lifeliner. Veel samenwerking met defensie inclusief marechaussee. Samenwerking met diverse politieteams die opereren in het hoogste geweldsspectrum. 

Waarom ben ik hulpverlener/therapeut geworden? 

De mens is de grootste veroorzaker van luchtvaartongevallen. Vanwege mijn werkzaamheden op het gebied van vliegveiligheid,ben ik geïnteresseerd geraakt in menselijke prestaties en zwakheden, met als doel ongevallen te voorkomen. 

Hierdoor ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de mens, waarbij ik uitstekende capaciteiten bleek te bezitten om mensen te kunnen coachen en begeleiden. 

Een gedegen therapeutische opleiding, een van nature snel zicht kunnen krijgen op de bron van klachten en alle levenslessen vanuit het heldenwerk, geven mij een sterke basis van waaruit ik kon gaan starten met een eigen praktijk. Vanaf 2013 heb ik een eigen praktijk en ben ik als ZZP-er als hulpverlener aan het werk.  

Mijn werkervaring als therapeut

Coaching en counceling, lichaamsgerichte therapie, subluxatiebehandeling (uitlijnen bekkenheupgebied, wervelkolom, atlas en schedel) pijnbestrijding, allergiebehandeling, burnout- en stress begeleiding, traumahulp, psychosociale hulpverlening.    

3.jpg
Aantekening 2020-01-30 175237.jpg

Yvonne heeft me heel goed begeleid en geholpen. De pijn in mijn onderrug is weg nadat ze me rechtgezet heeft. Tevens heeft ze me geholpen om verdrietige dingen te verwerken. Ik weet nu dat verdriet toelaten beter helpt dan verdriet wegstoppen. Een belangrijke les om beter met mijn gevoel om te kunnen gaan. 

 Daniel vd L. 

Sinds weken heb ik last van kriebelhoest. Er is veel zwaarte in mijn hoofd. Tijdens de behandeling door Yvonne kwam er emotie los. Waar ik zo blij om ben is, dat er liefdevolle aandacht en ruimte was, om me bewust te kunnen worden van die emotie. Er woorden aan te  geven. Na de behandeling was de hoest verdwenen en deze is ook weggebleven. 

J.H. 

Doorzetter, niet lui uitgevallen, blijft positief ook als het moeilijk is. Dat had ik even nodig. 

J.A. 

Dank je wel voor je hulp!

Mijn hoofdpijn is helemaal weg!

Nooit geweten dat ik een

wiggenbeen in mijn hoofd

heb en dat je daar zo'n

last van kan hebben :)

M. v. V.